A minőség záloga
Célunk, hogy a hús minőségével kapcsolatban a lehető legnagyobb garanciát nyújtsuk.
- Országos viszonylatban is példaértékű sertéstenyésztő telepünk van, ahol az ismert fajoknál nagyobb hozamú, ízletesebb és porhanyósabb húsú sertéseket hizlalunk.
- A hús előállítása szigorú egészségügyi előírások és a Kometa szakembereinek ellenőrzése mellett történik.
- Rendkívül körültekintően választjuk ki alapanyag-beszállítóinkat, akikkel hosszú távú, szoros partneri kapcsolatot építünk ki. Csak válogatott alapanyagot veszünk át a partnereinktől, akik az állatvédelmi előírások szigorú betartásával és folyamatos állatorvosi ellenőrzés mellett, főként Magyarországon, természetes takarmánnyal hizlalják és tenyésztik a sertéseket.
A felelős állattartás nagyon sokrétű: a sertéstelephely tisztaságától kedve, a belső hely- és játékbiztosításon és a biológiai biztonságon át az élőállat vágóhídi átvételéig több mindent magában foglal. A KOMETA a törvény által előírtakon túl ambiciózus célokat állított fel saját maga és a beszállítói felé is.
A BRC, IFS Food és a HACCP rendszerek alkalmazása biztosítja az elérhető legmagasabb szintű élelmiszer-biztonságot és a kiváló vevői elégedettséget.