GYORSVACSORA
SousVide Sertés csülök
A sous vide technológia lényege a lassú, alacsony hőmérsékleten történő főzés, aminek eredményeképp több tápanyag és ízösszetevő marad az ételben. Ennek használatával megőrizzük a fűszerezés telt, harmonikus ízeit és a sült hús omlós, ízletes és szaftos lesz. Az előkészítésnek köszönhetően neked már csak annyit kell tenned, hogy még a fóliatasakban 10 percre forró vízbe helyezed, majd a tasak teljes tartalmát egy magas falú sütőtálba öntöd. Ezután következik a bőr irdalása, ezt követően 200 °C-on 45 percig sütöd, hogy a hús belül szaftos és omlós, a bőr pedig kívül ropogós legyen. (Az elkészítési idő sütőtípusonként változhat.)
Kiszerelés
100 g termékben:
Energia | 1156 kJ/279 kcal |
Zsír | 24,1 g |
- Amelyből telített zsírsavak | 8 g |
Szénhidrát | 0,4 g |
- Amelyből cukrok | 0,2 g |
Fehérje | 15 g |
Só | 1,93 g |
sertés bőrös csülök csont nélkül, étkezési só, fűszerek, fűszerkivonatok, növényi kivonatok
Allergének
- Gluténmentes
- Glutamátmentes
- Szójamentes
- Laktózmentes
- Tejfehérjementes
- Hozzáadott glutént, glutamát ízfokozót, szóját, laktózt és tejfehérjét nem tartalmaz.